Ce spun parintii despre De vorba cu sensei



“De vorba cu Sensei este o titulatura generica – Serghie Corina (parinte).

Pentru mine, “Sensei”, inseamna in primul rand, cineva demn de urmat ca exemplu, o persoana de la care copilul meu are ce sa invate, un indrumator in procesul de perfectionare in ceea ce face copilul, un formator care construieste premizele pentru a putea merge mai departe, parcurgand etapa cu etapa, copil, adolescent, si intr-un final tanar si de a putea la randul lui sa impartaseasca din cunostintele dobandite celor din jur.

Desi titulatura pare legata strict de karate, realitatea este cu totul alta. Putem atribui “Sensei”, unei persoane care a atins un anumit grad de professionalism.

“De vorba cu Sensei” isi propune de fapt, sa ofere posibilitatea parcurgerii, in etape succesive, anumitor trepte de evaluare. Este vorba despre evaluarea copiilor, participanti la actiunile de miscare si nu numai, promovate de Sensei. Parintii sunt si ei atrasi in aceste activitati, tocmai pentru a putea urmari si a fi martori la evolutia copilului lor.

Este totodata, un prilej  excelent de a petrece timpul liber, impreuna copil-parinte.

Este un moment bun, pentru a dezvolta si putin din spiritul competitional al copiilor.

Copilul este incurajat si prinde curaj sa se manifeste in cadrul jocurilor organizate de catre Sensei, avand si parintii alaturi.  

Este un moment bun pentru comunicare, copil-copil, copil-parinte, pentru a se ajuta unii pe altii, in cadrul activitatilor, este un moment de a lega prietnii noi.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family