Branischi Mihai Cristian

Cadru militar, instructor sportiv, instructor militar

În anul 2023 este reprezentant al Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți din Sectorul 3, președinte la Asociația de Părinți Școala Liviu Rebreanu și cadru militar în rezervă.

———————————————————–

Proiectul „Centrul Liviu Rebreanu”

În data de 09.02.2023, în studioul celor de la PUBLIVE, în cadrul emisiunii B-SPORT, moderată de domnul Titi Bonea au fost aduse în discuție de către cei invitați mai multe subiecte:

Mihai Cristian Bransichi a vorbit despre proiectul pilot „Centrul Liviu Rebreanu” o inițiativă pusă în practică prin cooperarea între Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Asociația de Părinți Școala „Liviu Rebreanu” și Asociația „C.S.A.M. Olimpic”.

———————————————————–

Ce se înțelege prin autoapărare militară ?

„Ce se înțelege prin autoapărare militară?

Capacitatea militarului de a supraviețui tuturor amenințărilor venite asupra lui, amenințări venite pe mai multe paliere, și aici pot enumera cele mai importante, amenințări psihologice și amenințări ce vin direct către viața și integritatea corporală.

În sensul celor de mai sus există o pregătire deosebită, mai ales a celor din structurile forțelor speciale.

Dintr-o astfel de structură mă pot lăuda cu mândrie că am făcut parte. Ce pot spune referitor la pregătirea psihologică este faptul că ea constă în antrenarea psihicului uman pentru a face față multor factori de stres, traume. Despre pregătirea militară ea constă în pregătire fizică – condiție fizică, forță, și reacție rapidă. Tot la pregătire militară intră pregătirea specifică armei din care face parte, aici enumerăm trageri specifice cu armamentul din dotare, mișcare tactică în terenul de luptă și supraviețuire în teren ostil. Tot la pregătirea echipelor intră și proceduri de luptă extrase din artele marțiale sportive și adaptate specificului militar, mai frumos spus reîntoarcerea la adevăratele rădăcini ale artelor marțiale. Din cele prezentate vreau să scot în evidență că aceste lecții pot fi adaptate și pentru civili astfel încât să facă față unor situații apărute în diferite conjuncturi.”

Calitatea de părinte a domnului Branischi vine să completeze toate cele de mai sus și în plus ar mai fi de menționat că este președinte la Asociația de Părinți „Școala Liviu Rebreanu ” București.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family