Comitetul Reprezentativ al Părinților din Liceul Teoretic Marin Preda

Otilia Guli este licențiată în Finanțe și Bănci, cu un master în Asigurări și Reasigurări, cu o activitate de 18 ani de banking, în calitate de economist. Este președinte al Comitetului Reprezentativ al Părinților din Liceul Teoretic Marin Preda unde s-a înfiinţat primul laborator de educaţie juridică din România de către VeDem Just.

Implicată total în aducerea unui echilibru în programa de studiu a copiilor din Liceul Teoretic Marin Preda, a implementat 2 materii noi – Educația Juridică și Educația Financiară și a creat clubul de Robotică al școlii, în care predă gratuit, în fiecare săptămână, alături de fiica ei.

Organizează evenimente caritabile în baza Parteneriatelor încheiate cu ONG-uri care susțin educația, încurajând crearea condițiilor de studiu, colaborează cu Inspectoratul Școlar și cu Autoritățile Locale în vederea asigurării celor mai bune condiții de studiu și al unor standarde firești. Voluntar al Educației Juridice și Formator, susținător al implementării Proiectului de Educație Juridică la nivel național.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family