CANAL TV

#SăComunicăm

#TvSportȘcolar

#TeleviziuneaElevilor

——————————————————-

03 decembrie 2020 – SĂ COMUNICĂM

TV SPORT Școlar

Mesajul de mai jos a fost adresat, prin intermediul retelei de social media (facebook) Doamnei Ministru Monica Cristina Anisie, pe data de 03.12.2020 cu ocazia realizarii transmisiunii in direct din cadrul evenimentelor din seria #EducațiaContinuă, lansată de Ministerul Educației și Cercetării în sprijinul cadrelor didactice care își desfășoară activitatea prin intermediul tehnologiei.

„Doamnei Ministru Monica Cristina Anisie

Cu amabilitatea dumneavoastră, vă prezint și pe această cale, disponibilitatea de a mă implica, alături de specialiștii din domeniu, la demersurile din cadrul disciplinei, educație fizică și sport.

În cadrul Proiectului Național, derulat în colaborare cu Ministerul Educației, inițiat de un ONG, în urmă cu mai bine de zece 10 ani, am acceptat responsabilitatea de a ma ocupat de promovarea Sportului Școlar, cu ajutorul tehnologiei moderne, propunând utilizarea instrumentelor de comunicare online, prin utilizarea primei platforme, funcționale, de e-learning, din România, de la acea vreme și pentru disciplina mai sus menționată.

Pentru disciplina <Educație fizică și sport> am prezentat soluția, prin amabilitatea domnului Alin-Cătălin Păunescu (în aceea perioadă, Inspector General pentru Educație fizică și sport), în cadrul Ședinței Naționale de Consfătuire a Inspectorilor și Metodiștilor de Educație Fizică și Sport care a avut loc la Geoagiu Băi.

Ulterior, timp de câțiva ani, m-am implicat, la nivelul sectoarelor capitalei, în dezvoltarea proiectului pentru promovarea Sportul Școlar la nivelul Municipiului București.

Numele proiectului național: Centrului Cultural Educativ Virtual Internațional, iar, TV Sport Școlar era titulatura inițiativei dedicate promovarii Educației fizice și sportului.

Cu stimă,

Victor Popa „

——————————————————-

„Vă invităm joi, 3 decembrie, ora 15:00, la întâlnirea online dedicată disciplinei «Educație fizică și sport», un nou eveniment din seria #EducațiaContinuă, lansată de Ministerul Educației și Cercetării în sprijinul cadrelor didactice care își desfășoară activitatea prin intermediul tehnologiei.Sesiunea online va putea fi urmărită live [aici, pe această pagină, dar și pe canalul oficial de Youtube: https://bit.ly/3npOey6] și se va desfășura sub forma unei prezentări interactive cu scopul de a evidenția posibile abordări ale demersului didactic de predare-învățare-evaluare, în context online.Webinarul va fi moderat de către Alin-Cătălin Păunescu (consilier #CNPEE), fiind invitați să prezinte informații utile și bune practici din domeniul lor de activitate următorii profesori:* Monica Iulia STĂNESCU (U.N.E.F.S. București)* Laurențiu OPREA (Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” din București/Inspectoratul Școlar al Municipiului București / #ISMB)* Daniela MARCU (Școala Gimnazială „Sf. Andrei” din București).***Sub genericul #EducațiaContinuă sunt organizate, începând de marți, 10 noiembrie, sesiuni de îndrumare și consiliere, cu durata de aproximativ o oră, transmise live și disponibile, ulterior, înregistrat, pe platformele social media utilizate de instituție.Obiectivul asumat: sprijinirea cadrelor didactice în procesul de predare prin intermediul tehnologiei.

——————————————————-

Tehnologia modernă ne este, în anul 2021, tuturor la îndemână și putem să o folosim, în funcție de cât de mult ne pricepem, pentru a comunica ceea ce considerăm că este important și util.

Încă de la începuturile inițiativei „Academia de Mișcare” comunicarea a fost o preocupare constantă și continuă pentru echipa de lucru, iar, odată cu apariția tehnologiei moderne, mijloacele de comunicare s-au diversificat și spațiu virtual s-a transformat într-un spațiu de comunicare la îndemâna tuturor.

Unul dintre exemplele pe care vi-l putem aduce la cunoștință este și canalul online, intitulat „TV SPORT Școlar” a cărei apariție și funcționalitate s-a datorat Programului Național C.C.E.V..

În cadrul Programului Național „Centrul Cultural Educativ Virtual”, a funcționat prima platforma de e-learning „Televiziunea Elevilor„, iar, în cadrul acesteia a fost lansat și un canal online dedicat activităților sportive, „TV SPORT Școlar„.

Captură ecran

Mai multe:

CANAL TV SPORT Scolar

YOUTUBE.COM

REVISTA TV SPORT Scolar 

  1. ISSUE.COM

https://issuu.com/televiziuneaelevilor.ro/docs/tv_sport_scolar

2. PDFSLIDE.TIPS

https://pdfslide.tips/documents/revista-tv-sport-scolar.html

3. DOCUMENTE.NET

https://documente.net/embed/v1/revista-tv-sport-scolar.html

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family