„CENTRUL U.B.”

Pagină în curs de actualizare …

SĂ COLABORĂM

#CentrulUB

#ImplicareaStudenţilor

#ÎndrumareaProfesorilor

Vezi si pagina Universitatea Bucuresti – Recreere si Timp Liber

————————————————————-

1. Implicarea studenților

Dănuț a dovedit că recomandarea pentru poziția de Consilier de publicitate este una solidă, iar, atât cunoștințele acumulate la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea București (UB) cât și pasiunea pentru sport îl recomandă pe Dănuț pentru candidatura de consilier de publicitate în cadrul proiectului în care a acceptat să se implice la începutul anului trei de studii, un proiect despre Generația Z.

————————————————————-

2. Îndrumarea profesorilor

12 decembrie 2022

S-a raspuns afirmativ invitatiei de participare la sedinta cadrelor didactice din departamentul de EFS din Universitatea Bucuresti, membrii grupului informal insarcinandu-l pe domnul Popa Victor sa ii reprezinte si sa prezinte propunerea in ceea ce priveste multiplicarea proiectului „Z-Generatia in Miscare” in beneficiul studentilor de la Universitatea Bucuresti, luni 12.12.2022 la sediul departamentului din incinta Facultatii de Drept.
Cu aceasta ocazie s-a discutat despre participarea domnului Popa Victor, ca un prim pas, la o scurta prezentare in fata studentilor, in data de 19 decembrie 2022, la sediul din Panduri.
Multumim pe aceasta cale doamnei Stoica Alina, Director DEFS pentru disponibilitatea de a ne invita, membrilor colectivului DESF care si-au aratat interesul de a discuta si nu in ultimul rand doamnei Monik Gulap pentru facilitarea acestei intalniri.

————————————————————-

22 noiembrie 2022

Z-Generatia in Miscare

„Monik Gulap, proiectul continua si ne-am dori sa aflam cum a fost perceput de catre reprezentantii UB initiativa noastra, ne puteti scrie cateva cuvinte in afara mesajului de multumire si de exprimare a bucuriei ?

S-ar dori extinderea initiativei si spre Universitatea Bucuresti ?”

Monik Gulap

„Voi reveni cu opinia studentilor participanti, dar ma pot pronunta acum asupra celui de-al doilea aspect supus dezbaterii: DA, nu ezitati sa ne invitati/implicati in astfel de proiecte! ✌🙏succes! 👏🙂

Z-Generatia in Miscare

„Monik Gulap asteptam cu mare interes sa aflam opinia studentilor si totodata va rugam sa ne spuneti cum am putea face primul pas in vederea implicarii dumneavoastra si/sau a studentilor, pornind chiar de la urmatorul eveniment care are ca tematica “Importanța tinerilor în viața sportivă a comunității”.”

————————————————————-

Din seria reactiilor primite pe pagina de social media(facebook) la adresa initiativei:

„Felicitari pentru initiativă și ne bucuram ca studentii Universitatii Bucuresti au putut participa și că au contribuit si la cresterea nivelului tehnic al competitiei! (cea de tenis de masă) 🙂

22 noiembrie 2022 – Monik Gulap

3. Mobilizarea studenţilor

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family