OASI


Activitățile în aer liber de genul celor recreativ-sportive întotdeauna au fost pe placul tuturor indiferent de vârstă, iar, jocurile de mișcare au adus un plus de energie, bună dispoziție și voioșie pentru fiecare tânăr participant.

—————————————–

Prin acest proiect urmărim promovarea în rândul copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10 și 19 ani a activităților sportive în aer liber accesibilie tuturor și practicabile în mediul natural.

Obiectivele și activitătile proiectului:

1. Formarea echipei de proiect alcătuită din 12-15 profesori, educatori, consilieri ce-și desfășoară activitatea în unitățile de invățământ din Pantelimon Brănești și Cernica;

2. Webinare și ateliere practice cu tematica proiectului derulate la Casa Corpului Didactic Ilfov și în Parcul Dendrologic al Colegiului Silvic Theodor Pietraru din Brănaești, în perioada 03 aprilie – 03 mai 2023;

3. Punerea la punct a unor bune practici în domeniul activităților în aer liber pentru adolescenți împreună cu partenerii din Bulgaria, Italia și Slovacia.

4. Selecția a minimum 40 de adolescenți din unitățile de învățământ din Pantelimon, Brănesti și Cernica inclusiv cei cu probleme de anxietate și depresie, care vor fi implicați timp de 5 luni în activități în aer liber, după cum urmează:

– 20 aprilie – 20 iunie 2023;

– 10 septemebrie – 10 noiembrie 2023.

https://www.facebook.com/oasiprojecteu

Proiectul este co-finanțat prin Programul Erasmus + al Uniunii Europene.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family