Un cadou pentru mine, o acțiune cu copiii

25 de copii, o activitate recreativ-sportiva, un loc de joaca in aer liber.

In Sectorul 3 am vizitat cel putin 15 locuri de joaca in care copiii se aduna zilnic si in care ar putea beneficia de cel putin o activitate recreativ – sportiva.

Ofera in dar un bilet de participare si contribuie la activitatile prin care incercam sa-i facem pe copii sa indrageasca sportul.

Actiunea este inscrisa in cadrul Campaniei de Finantare Participativa 2022, la propunerea prietenilor programului „Academia de Miscare”.

In randurile de mai jos va sunt prezentate, atat propunerea, cat si exemplul de reusita, in vederea punerii in practica a uneia dintre solutiile identificate, la firul ierbii, in ceea ce priveste autofinantarea actiunilor.

Mai multe detalii despre propunere:

In situatia in care:

  • pentru a sustine „o acțiune cu copiii” (o activitate recreativ – sportiva, desfasurata in aer liber, la un loc de joaca din cartier, cu durata de 60 de minute si cu o participare de 25 de copii) este cunoscut faptul ca se consuma resurse si ca se gasesc destul de greu persoane care sa deruleze activitatea in regim de voluntariat,
  • finantarea participativa bazata pe donatii de sume mici, este o solutie reala, prin care se pot asigura resursele necesare pentru a sustine o actiune de tipul celei de mai sus,

In plus, in urma identificarii :

  • persoanei pentru care activitatatea dedicata copiilor este considerata a fi importanta,
  • disponibilitatii acesteia de a utiliza una dintre retelele de socializare (facebook), pe care o foloseste, in mod curent, cu scopul de a fi lansata o provocare celor din lista de prieteni,
  • solutiei prin care sa se transforme „un cadou pentru mine” intr-o actiune de donatie de sume mici ( in total 250 lei) si in acest fel sa se asigure biletul de participare pentru un copil (10 lei).

Copiii pot devenii beneficiarii unei activitati prin care incercam sa-i facem pe cei mici sa indrageasca sportul.

In cele din urma trebuie retinut:

  • asigurarea continuitatii actiunii, diversificarea ei, dar si integrarea acesteia intr-un program de activitati dedicate copiilor, consuma resurse suplimentare, acestea putand fi stranse prin finanțarea participativă bazată pe recompense.
  • desigur ca „un cadou pentru mine” poate sa fie transformat, folosindu-se o imaginatie bogata, intro actiune de donatie, cu totul diferita fata de cea prezentata mai sus (de exemplu: cadoul primit sub forma de articol sportiv sa fie inclus intr-un fond de premiere).
    In final am putea sa consideram ca propunerea „Un cadou pentru mine, o acțiune cu copiii” venită din partea unuia dintre prietenii nostrii este functionala, da rezultate si poate fi utilizata ca un exemplu de finantare participativa bazata pe donatii de sume mici.

Un exemplu de reusita si care poate fi luat in considerare este cel de mai jos.

Foto: Finalul actiunii si ceremonia de inmanare a „recompenselor” pentru copii

Data de 16 august reprezinta ocazia cu care sarbatoritul, Victor Popa, a carui activitate dedicata copiilor si nu numai, poate fi apreciata si pe acest site – CLIC AICI.

Si-a arata disponibilitatea si a lansat o provocare, celor din lista de prieteni, folosidu-se de rețeaua de socializare facebook CLIC AICI.
A identificat si solutia prin care sa se poata efectua donatia (unui Club Sportiv).
In plus si-a dorit sa participe si la ceremonia de inmanare a „recompenselor” copiilor participanti (de varsta prescolara) la finalul activitatii la unul dintre locurile de joaca, din unul dintre cartierele din Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti.

Vezi mai multe despre: Campania de Finantare ParticpativaCLIC AICI

——————————————————————————-

In situatia in care doriti sa va alaturati exemplelor de reusita in ceea ce priveste punerea in practica a prounerii prezentate mai sus sau doriti sa ne comunicati propunerea dumneavoastra va multumim anticipat pentru trimiterea unui e-mail.

„Un cadou pentru mine, o acțiune cu copiii”

a propune, propunere, propuneri


This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *