Invitatie in „Biblioteca vie”

In cadrul Liceului Tehnologic  „Dragomir Hurmuzescu”, una din activitatile propuse de organizatori  a fost denumita  sugestiv „ Biblioteca Vie”.

Astfel mentorul si in acelasi timp  senseiul meu, Victor Popa, a primit  o invitatie pentru acest eveniment in una din zilele  „ Saptamanii Altfel” .

                Desigur pentru mine a fost o posibilitate de a observa si identifica in primul  rand  ideea stralucitoare, evident in gandirea mea, de a vizita biblioteca liceului. Remarc aici tenacitatea prezentata de organizatori si invitati asupra perspectivei elevilor ca fiind ei insusi cartile acestei biblioteci vii, acceptand subiectele dedicate lor din temele Academiei de Miscare prezentate spre  alegere si identificarea printr-un raspuns succint si instantaneu al elevilor.

                Incheind  astfel inca o experienta, placut impresionata de efectele provocarilor invitatilor si organizatorilor, insufletite si redate de elevi, din capitol in capitol, titlul pe coperta cartii vii a insasi personalitatea „elevului, elevei” pe care generatiile viitoare le vor identifica in rafturile din „ Biblioteca Vie” a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”.

By

    Ruxandra S.M.G.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *