Denis Petrescu

Denis este un adolescent, din comuna Țițești, județul Argeș, care învață, în prezent, la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.
În vârstă de 15 ani, practică sportul românesc, OINA, de aproximativ 5 ani i joacă la echipa de oină, nou înființată, de la Clubul Sportiv Olimpicii. A avut mai multe meciuri amicale și oficiale fiind promovat de la o echipă simplă a școlii la o echipă înscrisă în campionatul național de oină. Timp de 2 ani a fost căpitanul echipei școlare de la Școala Gimnazială „I.C. Lăzărescu” din Țițești.


În urmă cu 3 ani a evoluat și la o academie de fotbal pe nume Clubul Sportiv Mioveni pe poziția de fundaș stânga sau mijlocaș stânga. A practicat acest sport aproximativ 2 ani însă a renunțat deoarece a fost nevoit să aleagă între cele 2 sporturi (oina și fotbal) din motive de sănătate.


Echipamentul de fotbal de la secția Clubului Sportiv Mioveni


În final mai este de adăugat și faptul că Denis a realizat pe o platformă de social media, cu scopul popularizării oinei, contul: https://www.tiktok.com/@redescoperaoina, iar, pentru realizarea contului, popularea platformei cu conținut și administrarea acestuia se consultă cu Oliver.

@redescoperaoina


This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *