Activitate de Ziua Comunei ȚițeștiWeekend-ul trecut a fost unul mai special deoarece a fost Ziua Comunei Țițești, din judetul Argeș, iar, pentru mine, ziua de duminică, 30 iulie 2023, a fost una specială.

Împreună cu echipa, la care sunt căpitan, am jucat un meci demonstrativ de oină în șase. Am arătat cu adevărat lumii că noi nu suntem un simplu club, suntem o familie, pentru că cel mai mult contează, într-o echipă, înțelegerea, chiar dacă între noi, uneori, mai apar neînțelegeri, din niște puncte banale de vedere, dar, la fel ca în alte echipe, nu este totul perfect, iar, din aceste neînțelegeri învățăm lucruri care ne ajută în timp.

La meciul de oină echipele au fost alcătuite din următorii jucători:

Echipa 1: Petrescu Denis(C), Toma Marian, Mehelean Vlad, Nițu Emil, Linguraru Narcis, Silviu Filip;
Echipa 2: Bălan Edi(C), Stefan Iorga, Vuță Sebastian, Marius Valentin, Iacob Alexandru, Boteanu Mihai.

Antrenori: Oliver Ioniță și Gică Stoica
S-au jucat 2 meciuri, tur și retur, iar, ambele au fost câștigate de Echipa 2 cu scorurile, de 10 – 4, tur și 12 – 6, retur. Cele mai lungi baruri au fost date de către jucătorii: Edi Bălan și Marius Valentin.
Cu această ocazie, reprezentantului clubului, domnului Gică Stoica, i-a fost înmânată, Diploma de Excelență, de către Primarul Comunei Țițești, domnul Gheorghe Savu.

Un articol realizat de Denis Petrescu.
Data: 30 iulie 2023.
Imagini realizate cu ocazia desfășurării activității:

În imagine sunt cele două echipe ale Clubului Sportiv Olimpicii care au jucat meciul demonstrativ, alături de antrenorul, Gică Stoica, Primarul Comunei Țițești, Gheorghe Savu și sponsorul clubului, Cristi Stanciu.

Mai jos sunt publicate și câteva fotografii din timpul jocului.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

3 Replies to “Activitate de Ziua Comunei Țițești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *