EVENIMENT 24 NOIEMBRIE 2023Care sunt întrebările părintelui, adresate senseiului, fie că a făcut primii pași și a înscris copilul la karate (arte marțiale) fie că este la prima participare ?

Continuăm seria activităților copil-părinte cu al treilea eveniment.Să revedem câteva momente surprinse la primele două acțiuni:
– un scurt material video de la evenimentul lunii octombrie. Invitatul special venit din Franța ne-a împărtășit din pasiunea pe care o are pentru tenisul cu piciorul.


– și de la evenimentul lunii septembrie. Invitații ne-au împărtășit din pasiunea pe care o au pentru Oină.


Vezi mai multe: CLIC AICI

Vezi și https://www.facebook.com/events/346798631229505/


Ce spun părinții despre activitatea înscrisă în seria „DE VORBĂ CU SENSEI ?

Dar invitații la eveniment cu ce impresii rămân ?

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

8 Replies to “EVENIMENT 24 NOIEMBRIE 2023”

  1. După o săptămână încărcată, de vorbă cu Sensei, ne umple de energie. Activitățile copil-parinte sunt foarte distractive. Copiii sunt mereu incantati și abia așteaptă să meargă la aceste întâlniri precum și la orele de karate susținute de dl Victor.

  2. O inițiativa minunata ! Activitățile copil /parinte sunt minunate . Mișcare , voie buna și distracție alături de Sensei și alte cadre didactice care își rup din timp pentru aceste activități minunate . Speram sa ne revedem curand! Mulțumim, Sensei

  3. Mișcare , voie buna și activități minunate ! A fost o seara minunata și ne am simțit foarte bine. Mulțumim Sensei și cadrelor didactice pentru aceste inițiative minunate . Sper sa ne revedem curând !

  4. In vremurile astea in care „Timpul” dedicat mișcării este din ce in ce mai mic, astfel de activități sunt extrem de binevenite. Nu mai vorbesc de conectarea copil – părinte, atat de necesara, prin sport, de care avem atata nevoie in lumea asta plina de gadget-uri care duce inevitabil la sedentarism.
    Multumim domnilor Popa si Branischi pt implicare si pentru ca ne încurajează copiii sa facă mișcare intr-un cadru plin de voie bună si s-o facă de placere!

  5. Nu sunt părinte, dar în calitate de fost elev, pot spune că îmi lipsesc activitățile de acest tip. Ideale pentru a consolida relația copil-părinte, relație ce consider că este extrem de importantă, așează primele cărămizi ale educației. Mă bucur să văd că încă susțineți mișcarea și ajutați la educația noii generații, din păcate anul acesta nu am fost în țară, dar la anul vin să jucăm sportul nostru național!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *