Oliver Ioniță

Student la Facultatea de Electronică Telecomunicații și Tehnologia Informației

În anul 2022 este masterand la aceeași facultate și în plus este implicat în proiectul „Sectorul 3 descoperă oina” https://www.facebook.com/bucurestiulredesoperaoina/posts/235747991788780

Fotografia a fost realizată într-unul din weekend-urile din luna august 2021, în unul din parcurile din Sectorul 3 din Bucuresti, cu ocazia desfășurării acțiunilor de promovare a proiectului anterior amintit.

În partea stângă este Oliver, însotit de doi prieteni, o adevărată echipă de 3 tineri entuziaști, care au avut plăcerea să-i facă pe trecătorii prin parc să descopere jocul de oină alături de ei. Le mulțumim pentru participare și îi așteptăm la următoarele activități!
#româniidescoperăoina

CITEȘTE ȘI DESPRE:

——————————————————————————————-

În anul 2021 este în al patrulea an de facultate, iar, despre el putem spune că are o mare pasiune pentru OINĂ.

În prezent este unul dintre administratorii paginilor de social media „Bucureștiul Redescoperă Oina” https://www.facebook.com/bucurestiulredesoperaoina/

Printre activitățile pentru care Oliver a dezvoltat o pasiune se numără și implicarea în acțiunile legate de promovarea oinei.
În fotografia de mai sus, în partea din stânga, Oliver servește mingea pentru copilul care se află la bătaie.

Fotografia a fost realizată cu ocazia evenimentului desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 128 din Sectorul 5, din Municipiul București cu ocazia implementării proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K.

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family