Din perspectiva unui căpitan de echipă…Participând la foarte multe competiții, emoțiile au început să dispară. M-am obișnuit fie sa câștig, fie sa pierd, dar pe pielea mea. Făcând ceva nou, precum oina, mi-am dat seama de puterea colaborării și a prieteniei.

Fiind căpitanul echipei de oină al Clubului Sportiv Ambiția Mădălin, îmi doresc să obțin cât mai mult randament de la colegele mele.

În urma acestor luni, am reușit să strângem stropi de experiență. Puțin câte puțin, evoluția noastră va fi un succes cu ajutorul antrenoarelor noastre si colegelor noastre: Ana-Maria Tănase și Marin Ionela.

Totodată, cu ajutorul colegelor: Tiviliki Denisa, Tiviliki Mădălina, Crăciun Maria, Crăciun Gabriela, Crăciun Ștefania și Bundă Alesia, ne-am putut desfășura foarte bine activitatea

Deși palmaresul nostru este unul mic, fiindcă suntem în perioada de inițiere, plănuim să avem cât mai multe victorii și să ne calificăm printre cele mai bune echipe din țară.În aceste poze, vrem să vă dovedim că prin armonie și veselie, antrenamentul este asemenea, unul reușit.

Un articol realizat de: Mihalcea Alexandra-Elena

Data: 27 martie 2024

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

11 Replies to “Din perspectiva unui căpitan de echipă…”

  1. Salut! Vreau să îți transmit un mesaj de încurajare căpitanului din Prahova care se ocupă de pregătirile pentru oina. Eforturile tale sunt remarcabile și dedicarea ta aduce oina în prim-plan într-un mod minunat. Continuă să fii liderul inspirat și motivat pe care echipa ta se poate baza. ⚾🌿

  2. Bravo, Alexandra!
    Ești foarte talentată! Nu numai la sport, ci și în ale jurnalismului. Ai putea fi, pe lângă căpitanul echipei de oină, și cronicarul sportiv al clubului.
    Mult succes în tot ceea ce faci!

  3. Fiecare picatura de succes a dat nastere unui munte de motivatie. Si numai astfel ati teusit!
    Sa fii intotdeauna mandra de tine. Indiferent de rezultat, daca stii ca ai dat ce si avut mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *