Primăria Municipiului București va aloca 20 de milioane de lei în bugetul pe 2024 pentru extinderea programului de sport în școală01.07.2024

O dată cu publicarea rezultatelor finale la alegerile locale, reamintim că, printr-un comunicat anterior al primarului capitalei, Primăria Municipiului București va aloca bani pentru sportul în școală.

Prin intermediul paginii de Facebook, domnul Popa Victor, în calitate de inițiator programe și proiecte, a adresat următoarea întrebare în data de 17 februarie 2024 :

Ce NU face administrația capitalei ?

Vă invit să răspundeți la întrebare după ce vă asigurați că ați analizat articolul publicat din care am extras detaliile privind EDUCAȚIA/SPORTUL.

🟢 Vom începe lucrările la Flamaropol.

🟢 Vom realiza documentaţia pentru două noi săli de sport, una în zona Arena Naţională şi una în zona Pantelimon, pe o fostă bază sportivă pe care Municipiul Bucureşti o are.

🟢 Vom extinde programul de sport în școală, care a funcționat la un nivel experimental până acum și pentru care am propus 20 de milioane de lei în bugetul pe 2024. Asta înseamnă că țintim 50.000 de elevi din cei aprox. 270.000 cât sunt în București, școală generală și liceu.”

#sportulesteimportant


Sursa: CLIC AICI

Citește articolul publicat de Agerpres

Citește și articolul: Primăria Municipiului București va solicita Ministerului Educației și Cercetării preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor copiilor din București.

Vezi și: PLANURI DE VIITOR

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *