Știați că oina este sportul național al României?
17.12.2023

Oina nu este doar un sport, este un simbol al identității naționale și al moștenirii noastre culturale. Cu origini străvechi, acest joc a evoluat de-a lungul secolelor, adaptându-se la schimbările sociale și culturale ale comunităților românești.

În prezent, oina este recunoscută oficial drept sport național al României, simbolizând spiritul nostru de echipă, fair play și tradiție.

🤝 Prin implicarea fiecăruia dintre noi în această inițiativă, nu doar susținem o tradiție autentic românească, ci contribuim și la sănătatea și vitalitatea comunității noastre. Fii parte dintr-o mișcare care promovează spiritul de echipă, fair play și respect pentru tradițiile noastre.

Pornind de azi, timp de o săptămână, contribuie la creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța practicării oinei pentru sănătatea și viața populației.

În același timp organizăm un concurs în cadrul căruia veți putea câștiga una din cele 3 mingi de oină colorate în culorile drapelului național.

Tot ce trebuie să faci este un comentariu la acest articol și în plus like, distribuire și etichetare a cel puțin 2 prieteni la postarea de pe Facebook

Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 23.12.2023 într-o transmisiune live pe pagina de Facebook. Extragerea se va executa prin site-ul random.org, iar câștigătorii vor fi etichetați într-o postare ulterioară extragerii.

🚀 Fii alături de noi și răspândește entuziasmul pentru oina și nu rata șansa de a primi una dintre cele trei mingii de oină !

La Conacul de la Măineasca, județul Ilfov
This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

Uncategorized

5 Comments

5 Replies to “Știați că oina este sportul național al României?”

  1. Am ales să practic jocul de oină fiindcă este un sport de echipă, spectaculos și se joacă de mai bine de 74 de ani în localitatea mea natală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *