Locul unde tinerii pun ideile în practică

Oliver

DE LA POVESTE LA UN GHID PENTRU TINERI

#puneînpractică

#puneînvaloare

#lucrurileînmișcare

Oliver pune lucrurile în mișcare și în februarie 2022 s-a hotărât să înființeze un club sportiv pentru a avea posibilitatea să-și pună ideile în practică și să ducă pasiunea la un alt nivel.

Cum ai găsit persoanele care să dorească să se alture ideii tale de a înființa un club sportiv ?

Am discutat cu foștii jucători de oină din comună și am stabilit că avem nevoie de un club sportiv pentru a putea continua tradiția practicării oinei. Alături de mine s-a hotărât să ia parte la procesul de înființare un fost jucător al echipei Dinamo Băneasa, precum și preotul din sat. Într-o comunitate unde instituțiile statului nu reușesc să se ocupe de activitatea sportivă, consider că preotul, prin statutul său, ar putea ajuta la promovarea sportului nostru national, oina.

În urma înțelegerii privind asocierea ce a urmat ?

– A urmat rezervarea denumirii. Trebuie plătită, pentru obținerea de la Ministerul Justiției a „dovezii de disponibilitate a denumirii”, o taxă de 36 lei. Cel mai simplu este să se plăteasca în numerar, la ghiseul unei instituții care face asemenea încasări – Trezoreria.

Chitanță

În a doua fază se completeaza, pe formularul – tip, cererea de emitere de către Ministerul Justiției a dovezii de disponibilitate a denumirii asociației care se dorește a se înființa. Cererea se depune, avand anexată în original dovada de plată a taxei de 36 lei, la registratura Ministerului Justiției sau se poate trimite prin poștă sau pe adresa de e-mail ongmj@just.ro. Termenul de soluționare este de maxim 5 zile. Sintagma „club sportiv” trebuie să se regăsească în denumirea structurii sportive.

Cerere pentru rezervarea denumirii

VA URMA

Mai multe despre OLIVER – CLIC AICI

Citește și despre proiectul DISCOVER THE TRADITION – CLIC AICI

This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

Uncategorized

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *